Info

Koirankanssareissussa.fi-sivustoa ylläpitää Koiran kanssa reissussa Oy – eli kaksi koiran omistajaa ja kouvolalaista naisyrittäjää, Terhi Suur-Nuuja ja Sini Immonen. Yhteistä ystävyyttä kaksikolla on takana jo noin 10 vuotta. Sivuston perustaminen lähti liikkeelle vuonna 2021, kun Sini sai kesken koiralenkin idean karttapalvelusta, joka kokoaisi yhteen kaikki koiraystävälliset palvelut. Terhiä ei tarvinnut kauan houkutella ideaan mukaan ja sivuston kehittäminen yhdessä aloitettiinkin vuonna 2022. Sivusto avattiin ja yritys perustettiin vuoden 2023 alussa.

Terhi (vas.) ja Sini vaeltamassa ilman koiria Espanjassa

Terhistä

Terhi on intohimoinen retkeilijä ja on kirjoittanut retkeilyblogia useamman vuoden. Hän toimii sisällöntuottajana omassa yrityksessään ja nauttii vapaa-ajallaan mm. puutarhan hoidosta. Terhi odottelee parhaillaan kesää 2024, jolloin hänen perheeseensä on tarkoitus saapua schapendoesien pentu. Edellisen koiransa Vicin kanssa Terhi reissasi luontopoluilla ja erilaisilla retkeilyreiteillä. Seuraavana reissuhaaveena Terhillä on matkailuauto, jolla reissata ympäri Suomen – ja miksei ulkomaillakin.

Terhi on koirankanssareissussa.fi-sivuston somevelho ja ideanikkari, joka jaksaa väsymättä kehitellä erilaisia tapoja kehittää sivustoa.

On mahtavaa olla kehittämässä palvelua, joka parhaimmillaan palvelee jokaista koiran kanssa reissaavaa – oli kyseessä sitten hotellilomailija tai teltan kanssa retkeilijä.

Sinistä

Sini on reissurakastaja, joka nukkuu miltei yhtä sujuvasti niin hotellissa kuin mökissä. Hänen mukanaan toisinaan matkustaa rescuekoira Jalo, joka on mitä todennäköisemmin lapinporokoiran ja suomenlapinkoiran sekoitus. Sinillä on oma viestintäalan yritys ja vapaa-ajallaan hän remontoi vanhaa puutaloaan – sekä hoitaa koiraa, kissoja, paria kanaa ja kukkoa. Parisen vuotta sitten Sini ihastui talvisen Lapin luontoon ja haaveilee matkustavansa sinne seuraavaksi Jalo-koiransa kanssa.

Sini on koirankanssareissussa.fi-sivuston kynäilijä ja Kuukauden reissaaja -artikkelien kirjoittaja, joka innostuu erilaisista reissutarinoista ja niiden jakamisesta.

Kuukauden reissaajia on mahtavaa haastatella! On upeaa kuulla erilaisia tarinoita rohkeista reissukoirista ja heidän perheistään, sekä jakaa reissaamisen ilosanomaa muille.

Sivuston tulevaisuudesta

Koirankanssareissussa.fi-sivuston tavoitteena on olla Suomen suosituin koiran kanssa reissaavien media, joka tarjoaa parhaan mahdollisen infon koiraystävällisistä majoituskohteista, ravintoloista ja muista palveluista – luontopolkuja ja julkisia palveluita unohtamatta.

Kartalta löytyy jo nyt luontokohteita Ruotsista ja Norjasta, ja tavoitteena on, että karttapalvelu laajenee kansainvälisesti.

Sivuston tavoitteena on työllistää tulevaisuudessa myös muita – blogikirjoittajia, valokuvaajia ja muita koirien kanssa reissaamisesta innostuneita ammattilaisia.

Jos haluat mukaan yhteistyöhön sivuston kehittämiseksi – laita rohkeasti viestiä info@koirankanssareissussa.fi
Tehdään yhdessä koiran kanssa reissaamisesta helpompaa!

Voit ehdottaa kohdetta kartalle täällä.

Sivuston ylläpidosta vastaavat:

Sini Immonen
Sini.Zen Oy

Terhi Suur-Nuuja
terhisuurnuuja.com

Koiran kanssa reissussa Oy

Y-tunnus: 3341101-7