Koiraystävällisille yrityksilleHaluaako yrityksenne tavoittaa koiran kanssa matkustavat asiakkaat ja liittyä mukaan koirankanssareissussa.fi-kartalle?

Onko matkailu-, majoitus- tai ravintola-alan yrityksesi koiraystävällinen? Vai onko sinulla jokin muu koiraystävällinen palvelu tai muu kohde, joka sopisi kartalle?

Verkkosivustomme on saanut upean vastaanoton erilaisissa koiran elämää käsittelevissä Facebook-ryhmissä ja karttapohjaiselle verkkosivustolle on kerrottu olevan tarvetta. Sivustollamme on ensimmäisen puolentoista kuukauden aikana vieraillut 3,3 tuhatta uniikkia kävijää. 

Koiran kanssa reissaavat kaipaavat usein tietoa siitä, missä päin Suomea on sekä koiraystävälliset majoituskohteet, ravintolat että luontopolut ja muut koiraystävälliset harrastekohteet. Kartassa on tällä hetkellä kaikki Metsähallituksen ylläpitämät luontopolut ja kohteet sekä julkiset koirapuistot ja muut koiraystävälliset kohteet – ja nyt on koiraystävällisten yritysten vuoro. 

Karttamerkintä vain 69,00 € + alv 24%

Karttamerkintä on edullinen ja helppo tapa saada yrityksenne koiran kanssa matkustavien tietoisuuteen.
Kartta palvelee helppoudellaan loppukäyttäjiä: reissukohteita etsivät koiranomistajat löytävät helposti haluamastaan sijainnista koiraystävälliset palvelut. Maksu karttamerkinnästä on kertaluonteinen.

Koirankanssareissussa.fi-hinnasto, jossa hinnoiteltuna eri vaihtoehdot.

Tehdään yhdessä koirien kanssa reissaavien matkailusta kivempaa ja helpompaa!

Mikäli yrityksenne toivottaa tervetulleeksi koiran kanssa reissaavat ja haluatte kohteenne uudelle sivustollemme, ottakaa meihin yhteyttä info@koirankanssareissussa.fi. Ilmoita kohteesi koirankanssareissussa.fi-kartalle!

Sivustoa ylläpitää Koiran kanssa reissussa Oy – eli kaksi koiran omistajaa ja kouvolalaista yrittäjää, Terhi Suur-Nuuja ja Sini Immonen.